#1 2013-01-14 22:04:36

rockclimb
New member
Registered: 2010-01-11
Posts: 5

[Patch] MusicBrainz plugin

The MusicBrainz plugin has been broken for a while, and I've figured out what needs changing.

The three occurences of
http://musicbrainz.org/ws/1/release/?type=xml&....

need changing to:
http://musicbrainz.org/ws/1/release/?fmt=xml&....

I'm happy to prepare a proper diff if that's easier to import to the codebase.

Thanks,
Andy

Offline

 

#2 2013-02-20 20:44:57

nicopoint
New member
Registered: 2008-08-27
Posts: 2

Re: [Patch] MusicBrainz plugin

rockclimb wrote:

The MusicBrainz plugin has been broken for a while, and I've figured out what needs changing.

The three occurences of
http://musicbrainz.org/ws/1/release/?type=xml&....

need changing to:
http://musicbrainz.org/ws/1/release/?fmt=xml&....

I'm happy to prepare a proper diff if that's easier to import to the codebase.

Thanks,
Andy

Thanks Andy !

Offline

 

#3 2017-02-22 02:35:04

bitmizer
New member
From: United States
Registered: 2016-05-14
Posts: 5

Re: [Patch] MusicBrainz plugin

That's one way to fix this. Another would be to add application/xml to GCPluginsBase.pm and not change URLs in GCMusicBrainz.pm

Look at this post for details:

http://forums.gcstar.org/viewtopic.php?id=3469

This also fixes Music Collection breaking GCstar, at least on Windows 10. Post if this fixes on other platforms.

Offline

 



Should you have a problem using GCstar, you can open a bug report or request some support on GCstar forums.